Gefabriceerd in Nederland

Aanvraag & leveren

Alle aanvragen worden in Nederland gratis bezorgd!

Wanneer u een aanvraag plaatst ontvangt u van ons een automatische bevestigingsmail van de door u geleasde producten. Hierna zal ons klant contact center binnen 3 werkdagen contact met u opnemen. Samen zullen we overleggen wat u en ons het beste schikt voor het leveren van uw producten. Hiervoor kiezen we een dagdeel uit, zodat u niet heel de dag thuis hoeft te wachten! 

Wanneer uw aanvraag is goedgekeurd, ontvangt u van Elbuco B.V. een betaallink waarmee de opstartkosten voldaan kunnen worden. Dit is een bedrag van €50.

Wij proberen uw producten binnen één week na telefonisch contact te bezorgen, dit gebeurd natuurlijk in overleg. Hierbij houden we vanzelfsprekend rekening met uw wensen!

Wij bezorgen de producten bij u thuis en verzorgen de installatie hiervan. Mocht het uw voorkeur hebben om producten op te halen, dan kunt u hier uiteraard ook voor kiezen. Geef dit dan alstublieft aan in het telefoongesprek.

Bij het inplannen van uw afspraak, krijgt u van ons hier een bevestiging van. 

Bij ontvangst tekent u tweemaal voor de geleverde goederen. 

Wanneer de geleverde producten aan u ter beschikking zijn gesteld, dient u deze direct te onderzoeken of de kwaliteit en/of kwantiteit van het geleverde overeenstemt met uw aanvraag.

Mocht er gebreken zijn, dient u dit zo spoedig mogelijk schriftelijk, te melden bij Beddenleeuw. Dit kunt u doen door een e-mail te sturen naar [email protected]. Onze klant contact center zal zo snel mogelijk met u contact opnemen om de situatie op te verhelpen. 

*Houd er rekening mee dat wij niet kunnen leveren op de Waddeneilanden.
*De gegevens worden gedeeld met Elbuco.