Gefabriceerd in Nederland

Retourneren

Wilt u één of meer artikelen van je bestelling aan ons retourneren?  Dat kan, controleer de volgende punten en neem contact op met [email protected] zodat wij u kunnen helpen en het retour formulier kunnen geven. 

U heeft 14 dagen bedenktijd om de artikelen te retourneren. Producten zoals matrassen, toppers en bed textiel kunnen vanwege hygiëne en om redenen van gezondheidsbescherming niet worden teruggezonden als de verzegeling is verbroken. 

Hoe kan ik het retourneren: 

 1. U maakt gebruik van onze afhaalservice. 
  Wij kunnen uw retourzending bij u laten ophalen door onze bezorgdienst. De kosten hiervan bedragen € 50,- en worden in mindering gebracht op het bedrag dat u van ons krijgt teruggestort. Het product dient, in originele verpakking, klaar te staan op dag van retour.

  Mocht u hiervan gebruik willen maken, laat het de klantenservice [email protected] weten en we helpen u graag verder!

 2. U stuurt het artikel zelf retour met een pakketdienst.
  De wat minder grote artikelen kunt u zelf retour sturen met een pakketdienst. De verzendkosten zijn voor jouw eigen rekening en kan je opvragen bij de betreffende pakketdienst.  

  Als je bij de betreffende pakketdienst bent, vraag altijd om een verzendbewijs. Mocht er iets onderweg gebeuren (beschading, zoekgeraakt) dan is beddenleeuw.nl niet aansprakelijk en mag het wettelijk gezien de schade in rekening brengen als het pakket niet goed terug is gekomen.

 3. U brengt het artikel zelf terug naar ons magazijn.
  U mag uw retourzending ook zelf retour komen brengen in ons magazijn in Zaltbommel. Hieraan zijn geen kosten verbonden. Dit kan tijdens onze openingstijden (maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00)  De artikelen moeten zo goed en stevig mogelijk in de originele verpakking verpakt worden. Laat het ons weten als u gebruik wilt gaan maken van deze optie.