Gefabriceerd in Nederland

Retourneren

Wilt u één of meer artikelen van uw bestelling aan ons retourneren?  Neem dan contact op met het Service Care Center van Elbuco zodat zij u kunnen helpen. 

Hoe kunt u retourneren: 

 1. U maakt gebruik van onze afhaalservice. 
  Wij kunnen uw retourzending bij u laten ophalen door onze bezorgdienst. De kosten hiervan bedragen € 100,-.

  Mocht u hiervan gebruik willen maken, laat het weten aan het Service Care Center van Elbuco.

 2. U brengt het artikel zelf terug naar ons magazijn.
  U mag uw retourzending ook zelf retour komen brengen naar ons magazijn in Zaltbommel. Hieraan zijn geen kosten verbonden. Dit kan tijdens onze openingstijden (maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00)  De artikelen moeten zo goed en stevig mogelijk in de originele verpakking verpakt worden. Laat het ons weten als u gebruik wilt gaan maken van deze optie.

Processtappen beëindigen overeenkomst

Aan het einde de overeenkomst zijn een aantal opties mogelijk:

 1. De overeenkomst wordt voor onbepaalde tijd automatisch verlengd met een opzegtermijn van 1 maand
 2. Je blijft je huidige product gebruiken en de maandprijs wordt verlaagd neem hiervoor contact op met het Service Care Center van Elbuco B.V. (link toevoegen naar contactpagina)
 3. Je kiest een volledig nieuw product uit en gaat een nieuwe overeenkomst aan, deze kan je eenvoudig via onze website aanvragen
 4. Je beëindigt de overeenkomst, [Naam partner] komt je product weer bij je ophalen, neem voor het beëindigen van je overeenkomst contact op met het Service Care Center van Elbuco B.V. (link toevoegen naar contactpagina).
 5. Je maakt gebruik van de koopoptie. Het product wordt dan van jou, neem hiervoor contact op met het Service Care Center van Elbuco B.V. (link toevoegen naar contactpagina)

Let op! Als u de overeenkomst wilt beëindigen, dan moet u dit uiterlijk een maand voor het einde van de overeenkomst schriftelijk doorgeven aan het Service Care Center van Elbuco B.V. Neemt u geen contact op aan het einde van de looptijd? Dan wordt de overeenkomst automatisch verlengd voor onbepaalde tijd met een opzegtermijn van een maand.